• Welcome to the new SeaSRO forum. Your account and all posts have moved with you: log in with your existing password. Switch between English and Türkçe with the language link at the bottom of the page, and between light and dark with the icon in the header. Something looks wrong? Tell us in Feedback & Suggestions.
    Yeni SeaSRO forumuna hoş geldiniz. Hesabınız ve tüm mesajlarınız taşındı: mevcut şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Dili sayfanın altındaki dil bağlantısından, açık/koyu temayı başlıktaki simgeden değiştirebilirsiniz. Bir sorun görürseniz Feedback & Suggestions bölümüne yazın.

honor rankda bi sorun mu var?

kara12

New member
benim charın şu an 145 honor puanı var ama bi türlü rank buffı gelmiyo, benden sonra başlayan adamlar direkt alıp hatta kasıp silver bile yaptı bende bronz buff bile yok. nick: Albatross

Last edited:
benim charın şu an 145 honor puanı var ama bi türlü rank buffı gelmiyo, benden sonra başlayan adamlar direkt alıp hatta kasıp silver bile yaptı bende bronz buff bile yok. nick: Albatross

İlgili konu üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Şu anda 50 puanlık Bronze Buff’a sahipsiniz. Bir üst seviye olan Silver Buff’a geçebilmek için etkinliklerden veya uniquelerden toplam 51 puan daha kazanmanız gerekiyor.

benim karakterin rank buffla ilgili bi problemi var sanırım çünkü şimdi de 2 gündür solo uniqlerden bazen puan alamıyorum.

Last edited:
benim karakterin rank buffla ilgili bi problemi var sanırım çünkü şimdi de 2 gündür solo uniqlerden bazen puan alamıyorum.

Solo Find ve Special Unique etkinliklerinde günlük puan limiti bulunmaktadır. Bu limite ulaştıysanız, sonraki kesimlerde puan gelmiyormuş gibi görünebilir; aslında sistem normal şekilde çalışıyordur. Ödül havuzu konumuzdan detayları inceleyebilirsiniz forumda

limitleri de ödülleri de biliyorum zaten o yüzden şaşırdım ama 2 gün sonra düzelmiş gibi bakalım bi şekil rayına oturuyor

bu günlük limit gece 12'de sıfırlanmıyor mu? benim chara yine puan gelmiyo solo uniqden. bi inceleyin bakın şuna doğru çalışmayan bi şey var. bazen geliyor puan bazen gelmiyo kafasına göre

Back