• Welcome to the new SeaSRO forum. Your account and all posts have moved with you: log in with your existing password. Switch between English and Türkçe with the language link at the bottom of the page, and between light and dark with the icon in the header. Something looks wrong? Tell us in Feedback & Suggestions.
    Yeni SeaSRO forumuna hoş geldiniz. Hesabınız ve tüm mesajlarınız taşındı: mevcut şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Dili sayfanın altındaki dil bağlantısından, açık/koyu temayı başlıktaki simgeden değiştirebilirsiniz. Bir sorun görürseniz Feedback & Suggestions bölümüne yazın.

honor rankım nerede?

kara12

New member
bi anda 2800e yakın honor puanım kaybolmuş listede adım yok sen durup durup benim charla uğraşıyor musun? napıyosun? oyun başından beri bozuk benim chardaki bi şeyler. şimdi de honor komple gitmiş
IGN: Albatross

Last edited:
bi anda 2800e yakın honor puanım kaybolmuş listede adım yok sen durup durup benim charla uğraşıyor musun? napıyosun? oyun başından beri bozuk benim chardaki bi şeyler. şimdi de honor komple gitmiş
IGN: Albatross
Yapılan teknik inceleme sonucunda, ilgili karakterde sistem kaynaklı bir honor senkronizasyon problemi tespit edilmiştir. Gerekli kontroller tamamlanmış ve oluşan kayıp düzeltilerek honor değeri olması gereken seviyeye getirilmiştir.

Bu tür durumlarda tüm işlemler detaylı log kayıtları üzerinden incelenmekte ve oyuncu aleyhine oluşan herhangi bir teknik problem telafi edilmektedir. Süreç tamamen sistemsel olup manuel bir müdahale söz konusu değildir.

Bildirim ve sabır için teşekkür ederiz.

Last edited:
Back