• Welcome to the new SeaSRO forum. Your account and all posts have moved with you: log in with your existing password. Switch between English and Türkçe with the language link at the bottom of the page, and between light and dark with the icon in the header. Something looks wrong? Tell us in Feedback & Suggestions.
    Yeni SeaSRO forumuna hoş geldiniz. Hesabınız ve tüm mesajlarınız taşındı: mevcut şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Dili sayfanın altındaki dil bağlantısından, açık/koyu temayı başlıktaki simgeden değiştirebilirsiniz. Bir sorun görürseniz Feedback & Suggestions bölümüne yazın.

İtem düşme kapatın lütfen stoneler artmalı yoksa hiç birşey yapamayacaz

omer54

New member
Ölünce istemler düşüyor rahatsızız bu konuda ve stone hiç yok bu durum olmuyor böyle isro da 1 sene sonra mı FB olalım

Ölünce istemler düşüyor rahatsızız bu konuda ve stone hiç yok bu durum olmuyor böyle isro da 1 sene sonra mı FB olalım
Merhaba,

Ölünce item düşmesi oyunun kendi risk sistemine bağlıdır. Bunu kaldırmak, orijinal oyun yapısına müdahale etmek anlamına gelir.

Stone konusunda ise sistem, Joymax iSRO 110 Cap dönemindeki mantığa göre ilerliyor. Stone’lar oyunun doğal drop ve ekonomi döngüsünün bir parçasıdır.

Bu yapı, karakter gelişiminin bir anda tamamlanması için değil; drop, ticaret, farm ve alchemy sürecinin zaman içinde değerli kalması için vardır.

Bu yüzden SeaSRO’da en başından beri söylediğimiz gibi edit yok. Oyunu geliştirenlerin kurduğu sisteme ve Joymax iSRO 110 Cap döneminin orijinal mantığına sadık kalmaya devam edeceğiz.

+10 item bastım düştü misal ne olacak emeğim gidecek sonra ben ne yapayım oyunu bro saçmalamayın bence herşeyi eşit koymayın biraz dışına çıkın isro isro tutturdunuz gidiyorsunuz ben emek verecem sonra o item öldüm diye düşecek oldu başka ? Herkes şikayetci bu konudan çözüm bulun.

+7 staff bot charindan dusmus warriora gelmis butun gece atak yapmamis, nowa yada power stafim duser baska pet alirsa oyunu silmek icin baska bahane kalmaz simdiden soyliyim.

Merhaba,

Item düşme sistemi oyunun orijinal ölüm mekaniklerinden biridir ve herkese aynı şekilde işler.

NPC / düz itemler ve envanterdeki bazı eşyalar ölüm sonrası düşebilir.
SoX itemlerde ise düşme durumu; PK durumu, sizi öldüren oyuncu veya mob ile aranızdaki level farkına bağlıdır. Level farkı arttıkça düşme ihtimali de artar.

Last edited:
Back