• Welcome to the new SeaSRO forum. Your account and all posts have moved with you: log in with your existing password. Switch between English and Türkçe with the language link at the bottom of the page, and between light and dark with the icon in the header. Something looks wrong? Tell us in Feedback & Suggestions.
    Yeni SeaSRO forumuna hoş geldiniz. Hesabınız ve tüm mesajlarınız taşındı: mevcut şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Dili sayfanın altındaki dil bağlantısından, açık/koyu temayı başlıktaki simgeden değiştirebilirsiniz. Bir sorun görürseniz Feedback & Suggestions bölümüne yazın.

Oyun ile ilgili bazı sorunlar

sleeplexs

New member
1-FGW'den drop düştüğüne dair bir kanıt yok kartlar açık mı serverda 1kişi de bile herhangi bir karttan
2-immo itemlerde ki silver coin gold coin miktarları çok uçuk fixlenecek mi acaba ?
3-oyun açılmasından 1 ay geçti ne bir update ne bir güncelleme hiç bir şey yok en azından bir event harf toplama vs vs tarzı bir etkinlik gelecek mi ?
4-oyuna yeni başlayan arkadaşlra yardım edecek kimse yok zaten player sayısı az olduğu için pt bulmakta zorlanıyorlar onlara özel bir etkinlik olabilir pandora ms
5-arena coin kasamıyoruz sistem çalışmıyor

yeni gelenler kacmasin diye free wing yapmaktan FGW ws atamiyorum... Yeni gelenler genelde su sekilde soylemekte ben 20 gunde 110 oldugumda sizi yakalamam imkansiz olacak, rekabete giremeyecegim diyip birakanlar oldu. benim sahsi dusuncem 1-101 lvl arasi exp yi 3 4x hizlandirmaniz ve 101 110 arasi lvl i ayni tutmaniz, bu sayede alex de daha fazla karakter dolasacaktir yeni gelenler piyasaya girecektir

Merhaba,

Oyunu sürekli takip ediyoruz ancak her GM çağrısına dahil olan bir yönetim anlayışına sahip değiliz. 2009 Joymax iSRO döneminin ruhunu yaşatmayı hedeflediğimiz ve aslına sadık sistemi savunduğumuz zaten herkes tarafından bilinmektedir. Bu bakış açımız hiçbir sebeple değişmeyecek. Ayrıca kimseyi zorla oyunun orijinal yapısına ikna etmeye çalışmıyoruz; bu sistemi seven oyuncuların keyifle oynamasını istiyoruz.

Elbette update/patch gerektiren bazı içerikler mevcut. Bunun yanında vSRO tabanlı bazı hardcoded sorunlar da bulunuyor. Bu nedenle toplu güncellemeyi bayram sonrasına bırakma kararı aldık. Ancak bunların hiçbirisi rate oranlarını kapsamamaktadır. Genel rate ayarları tamamen orijinal değerleriyle sunulmaktadır ve bu düzen değişmeyecektir.

Oyunun orijinal yapısını iyi bilen oyuncular teknik eksiklerin farkındadır. Bu eksiklerin büyük bölümü de sıradaki ilk bakımda yayına alınacaktır. Sürekli aynı konular hakkında tekrar tekrar açıklama yapmak istemiyoruz. Kodladığımız oyunun kalitesi zaten ortadadır ve süreç içerisinde daha da iyi bir noktaya gelecektir.

Altyapı tarafında profesyonel düzeyde çalışmalar yürütüyor ve sistemi modern teknolojilerle geliştiriyoruz. Bu sayede oyunda rastgele hata, beklenmedik kapanma veya stabilite problemleri minimum seviyede tutulmaktadır. Sürekli bakım yapmıyor olmamız ilgisizliğimizden değil, sistemin stabil ve sağlıklı çalışmasından kaynaklanmaktadır.

Back