• Welcome to the new SeaSRO forum. Your account and all posts have moved with you: log in with your existing password. Switch between English and Türkçe with the language link at the bottom of the page, and between light and dark with the icon in the header. Something looks wrong? Tell us in Feedback & Suggestions.
    Yeni SeaSRO forumuna hoş geldiniz. Hesabınız ve tüm mesajlarınız taşındı: mevcut şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Dili sayfanın altındaki dil bağlantısından, açık/koyu temayı başlıktaki simgeden değiştirebilirsiniz. Bir sorun görürseniz Feedback & Suggestions bölümüne yazın.

STONE DROPLARI HAKKINDA !!!

AsbGÜVEN

New member
isro sistemi deyip isrodan daha az stone drop olması kabul edilemez ! hiç bir stone basmadım bankada tutuyorum 3 haftadır 101+ da kasıyorum ve çıkan stone sayısına bakın ! ACİLEN DÜZELTİLMESİ GEREKİYOR !! VE BUNLAR 8/8 KASAN BİR PARTYİNİN TOPLAMIDIR!SRO[2026-05-24 10-38-06]_41.jpg

Merhaba,

Stone drop oranlarımız tamamen Joymax iSRO 110 Cap dönemindeki 1x orijinal oran yapısına uygun şekilde korunmaktadır.

Bu oranlar üzerinde tarafımızca herhangi bir azaltma, yükseltme, kısıtlama veya ekstra müdahale yapılmamıştır. Oyunun genel dengesi, ekonomi yapısı ve ticaret düzeni açısından kendi yorumlarımızı sisteme dahil etmeden, orijinal yapıya sadık kalma çizgisinde ilerlemeye devam ediyoruz.

Drop sistemi doğal olarak şansa ve farm sürecine bağlıdır. Stone’lar, ilerleyen süreçte oyun içi ticaretin önemli parçalarından biri olacağı için bu yapının orijinal dengesi korunmaktadır.

Bilginize.

Hiç bir şekilde aynı değil kusura bakmayın. Oyunuda ilk kez oynamıyoruz elixir drop çok fazla iken stone drobu çok az dengesizlik var bu konuyu gözden geçirin dediğim gibi ilk kez oynamıyoruz oyunada privatede başlamadık.... isro da da charlarım var aynı slotta çok daha farklı durum.. ELİXİR ÇOK ve STONE ÇOK AZ burada. 3 haftada 3 tane str stone nedir 8/8 pt ye ? 10 tane int nedir yanma olayını katmıyorum farkındaysanız o normal ama STONE DROP AŞIRI AMA AŞIRI AZ ! ama 2 sayfa dolusu elixir var 250lik packden.

Sana tamamen katılıyorum, Tablet yok serverda, elementlerle stone basamıyoruz. bir itemi bile STR 7 / INT 7 yapamadım. Gerçekten anlamıyorum, bu nasıl bir rate ? Şu an orijinal rateli bir serverda oynuyorum, orada durum böyle değil :D

Biz guild olarak iyice soğumaya başladık. Hem drop konusu çok kötü hem de oyunun reklamı neredeyse yok. Rakip yok, kale boş, Job Cave boş… Her yer bomboş. Böyle giderse 2. premiumu yenilememizi beklemeyin :D

sayın gm oyuna sizden çok bizim desteğimiz oldu ama Stone drop konusunda anlaşamıyoruz herkes şikayetci lütfen bu konuya bi çözüm bulun npc ye eklenebilir gold çok değersiz zaten hersey de isro editsiz şekilde değil öyle diyorsunuz ama bunun içinde bi insiyatif gösterebilirseniz seviniriz

sırf bunu yazmak için kaydolmakla uğraştım str int isroda da trsroda da zor burda ne bu abuk subuk

bitane güzel oyun bulduk onu da bozduracak bu ben guildim ben ekibim salakları . tabletler gelebilir legend 3 zamanlarındaki gibi ama rate mate artarsa el mecbur trsroda devam ederiz jobsuz mobsuz

orijinalden farklı olanları dahada orijinale çekin yeter . thiefler gelsin durabilityler gelsin . başka da bi fark göremedim zaten ben

Kervan NPC thieflere eklenmeli.

Unique eliteler eklenmeli.

Oyuna tablet sistemi eklenmeli.

Oyundaki gold’u eritmek için bir sistem kurulmalı. Örneğin stone’ların NPC’ye satılması gibi.

Bu server için şu an 3 kale fazla. Kaleler kapatılıp 1 kaleye düşürülmeli ve tüm vergiler tek kaleye bağlanmalı.

En önemlisi captcha sistemi gelmeli.

Yeni başlayan oyuncuların geri kalmaması ve rekabet edebilmesi için 1-101 arası level kasma kolaylaştırılmalı.

Daha önce “Magic Pop’a STR/INT +4 veren EU flag eklenecek” dediniz ama 1 ay oldu, hâlâ bir gelişme yok.

Arada bir oyuna girip 1-2 etkinlik yaparsanız oyuncular sizden nefret etmez. Aksine, “GM server ile ilgileniyor, event yapıyor” diye düşünürler.

Partim STR stonedan daha fazla nowa drop etti.İstersen droplarımı inceleyebilirsin.

Job Cave’de yaratık yok. Bu yüzden görev yapıp AP kasmak imkânsız.

“Orijinal SRO” dediniz ama kusura bakma kanka, çok da orijinal değil :D Ne elite mob var, ne yeterli mob çeşitliliği.

Son olarak : reklamlari google degil de private server sitelerine verirseniz daha cok insan getirebilirsiniz.

herkese iyi oyunlar

RpcOfTurkia_

Umarım dikkate alınırız... amacımız oyunu kötülemek değil daha iyi bir oyun oynamak.. herkese kolay gelsin..

Kervan NPC thieflere eklenmeli.

Unique eliteler eklenmeli.

Oyuna tablet sistemi eklenmeli.

Oyundaki gold’u eritmek için bir sistem kurulmalı. Örneğin stone’ların NPC’ye satılması gibi.

Bu server için şu an 3 kale fazla. Kaleler kapatılıp 1 kaleye düşürülmeli ve tüm vergiler tek kaleye bağlanmalı.

En önemlisi captcha sistemi gelmeli.

Yeni başlayan oyuncuların geri kalmaması ve rekabet edebilmesi için 1-101 arası level kasma kolaylaştırılmalı.

Daha önce “Magic Pop’a STR/INT +4 veren EU flag eklenecek” dediniz ama 1 ay oldu, hâlâ bir gelişme yok.

Arada bir oyuna girip 1-2 etkinlik yaparsanız oyuncular sizden nefret etmez. Aksine, “GM server ile ilgileniyor, event yapıyor” diye düşünürler.

Partim STR stonedan daha fazla nowa drop etti.İstersen droplarımı inceleyebilirsin.

Job Cave’de yaratık yok. Bu yüzden görev yapıp AP kasmak imkânsız.

“Orijinal SRO” dediniz ama kusura bakma kanka, çok da orijinal değil :D Ne elite mob var, ne yeterli mob çeşitliliği.

Son olarak : reklamlari google degil de private server sitelerine verirseniz daha cok insan getirebilirsiniz.

herkese iyi oyunlar

RpcOfTurkia_
sen git başka server bak kardeşim stoneler npcye gelirse captcha gelirse kale kapatılırsa ben tek başıma çıkarım . benim gibi çıkacaklar da vardır

orijinalde ne varsa sadece onlar gelebilir. eliteler npc thiefler ve durability gelsin , gerisine dokunmayın

ben: dümdüz oyuncu

Kanka wp de yazdın tartıştık bunu en son dedin ki bana farketmez şimdi burda gene ortalığı galyana getiriyorsun resim atmışsın bak aldım tekrar ekledim sadece str int ile dönmüyor oyun diğer stoneler gayet güzel düşmüş bence ayrıca bir tek sana değil herkes aynı şartlarda oynuyor :) 2. Olarak 3 hafta diyorsun yani 21 gün oyunun 24. Günündeyiz yani sen 3. Günden beri 11 dg İtem kasıyorsun demek ki mümkün değil çünkü sen camp15 de slotu saldığında ben geçtim oraya ve 3. Gün değildi :) oyun gayet iyi yukarda hulk kim bilmem ama dediği konular orijinalde olup burada olmayanlar var onlar düzelirse gayet mis gibi oyun cıvıtıp milleti soğutmayın güzel güzel oynayalım banada zorla yorum yaptırdın :)

Attachments

• IMG_1051.jpeg
    IMG_1051.jpeg
    230.3 KB · Views: 3
Kanka wp de yazdın tartıştık bunu en son dedin ki bana farketmez şimdi burda gene ortalığı galyana getiriyorsun resim atmışsın bak aldım tekrar ekledim sadece str int ile dönmüyor oyun diğer stoneler gayet güzel düşmüş bence ayrıca bir tek sana değil herkes aynı şartlarda oynuyor :) 2. Olarak 3 hafta diyorsun yani 21 gün oyunun 24. Günündeyiz yani sen 3. Günden beri 11 dg İtem kasıyorsun demek ki mümkün değil çünkü sen camp15 de slotu saldığında ben geçtim oraya ve 3. Gün değildi :) oyun gayet iyi yukarda hulk kim bilmem ama dediği konular orijinalde olup burada olmayanlar var onlar düzelirse gayet mis gibi oyun cıvıtıp milleti soğutmayın güzel güzel oynayalım banada zorla yorum yaptırdın :)
Milleti soğutmak ne alaka? burası forum ve istediğimi yazarım eksik olan neyse onu bildiriyorum. Oyuna gelenler sıkılmasın diye de sürekli free wing yapıyorum ve aynı zamanda yayıncı olduğum için ara sıra yayın yaparak reklamda yapıyorum kendi çapımda ve söylediklerimde de haklıyım. Ha değişir değişmez sorun değil ben sorunu bildiriyorum. 10/10 oyundayım.

Milleti soğutmak ne alaka? burası forum ve istediğimi yazarım eksik olan neyse onu bildiriyorum. Oyuna gelenler sıkılmasın diye de sürekli free wing yapıyorum ve aynı zamanda yayıncı olduğum için ara sıra yayın yaparak reklamda yapıyorum kendi çapımda ve söylediklerimde de haklıyım. Ha değişir değişmez sorun değil ben sorunu bildiriyorum. 10/10 oyundayım.
Kanka doğru bilgilerle olsun ama sadece str int üzerinden dert yanıyorsun 3 hafta diyorsun yanlış bilgi oluyor canını yediğim stoneler normal ben seni biliyorum oyunu seviyorsun ama doğru bilgi ile gidelim bak global sa ini aldım siteden 8 mayısta atmışım senden bana pm olarak cevap verdin neyse fikrimi bildirdim bende

Attachments

• IMG_1054.jpeg
    IMG_1054.jpeg
    351.1 KB · Views: 2
Kanka doğru bilgilerle olsun ama sadece str int üzerinden dert yanıyorsun 3 hafta diyorsun yanlış bilgi oluyor canını yediğim stoneler normal ben seni biliyorum oyunu seviyorsun ama doğru bilgi ile gidelim bak global sa ini aldım siteden 8 mayısta atmışım senden bana pm olarak cevap verdin neyse fikrimi bildirdim bende
8 olsun 15 olsun str olsun int olsun farketmez elixir gırla düşüp 1-11dg farketmeksizin stonenin bu denli az düşmesi normal değil. hele de 8/8 110 capte. yine söylüyorum bana fark etmez ama burada bir yanlış var.

8 olsun 15 olsun str olsun int olsun farketmez elixir gırla düşüp 1-11dg farketmeksizin stonenin bu denli az düşmesi normal değil. hele de 8/8 110 capte. yine söylüyorum bana fark etmez ama burada bir yanlış var.
Elixir 1 levelden itibaren düşüyor karaktere ondan gırla olması normal bence 11dg stone 101 den sonra düşüyor bunuda göz önünde bulundur

Elixir 1 levelden itibaren düşüyor karaktere ondan gırla olması normal bence 11dg stone 101 den sonra düşüyor bunuda göz önünde bulundur
Bende onu diyorum ya zaten... stone hiç bir level aralığında düşmüyor... Her neyse uzatmayacağım GM ne cevap verirse o ben şikayetimi haklı olarak dile getirdim.

yazdıkların bana göre sorun değil açıkçası , sadece thiefler gelsin, durability gelsin, eliteler gelsin yeter. buraya 110 cap dönemini özlediğimiz için geldik. bir değişiklik yapılacaksa orijinale dahada yaklaşacak şekilde yapılsın. stoneler npc gelsin falan diyorsun, ne farkı kalacak ki diğer pvp serverlerden o zaman. ayrıca eu zaten çok güçlü olduğu için bence str int +4 flaglar euya gelmemeli illa fikirler geçerliyse. he ama yok orijinal yaparım diyorsa gm, çinden de kaldırsın şikayet etmem. tablet sistemine ben de okeyim ama tabletler yoktu zaten o dönem bu oyunda. legend 3ten beri tablet görmedim ben isroda. orası da 125 captan sonra random blue falan saçmalıklarla doldurdu zaten. milleti dinleyerek hareket edince isro bile bok gibi bir oyuna dönüyor

yazdıkların bana göre sorun değil açıkçası , sadece thiefler gelsin, durability gelsin, eliteler gelsin yeter. buraya 110 cap dönemini özlediğimiz için geldik. bir değişiklik yapılacaksa orijinale dahada yaklaşacak şekilde yapılsın. stoneler npc gelsin falan diyorsun, ne farkı kalacak ki diğer pvp serverlerden o zaman. ayrıca eu zaten çok güçlü olduğu için bence str int +4 flaglar euya gelmemeli illa fikirler geçerliyse. he ama yok orijinal yaparım diyorsa gm, çinden de kaldırsın şikayet etmem. tablet sistemine ben de okeyim ama tabletler yoktu zaten o dönem bu oyunda. legend 3ten beri tablet görmedim ben isroda. orası da 125 captan sonra random blue falan saçmalıklarla doldurdu zaten. milleti dinleyerek hareket edince isro bile bok gibi bir oyuna dönüyor
o yazdıklarını ben söylemedim. ben sadece drop oranları biraz daha arttırılmalı dedim stone için dikkatli okuyun.

Back