sen git başka server bak kardeşim stoneler npcye gelirse captcha gelirse kale kapatılırsa ben tek başıma çıkarım . benim gibi çıkacaklar da vardırKervan NPC thieflere eklenmeli.
Unique eliteler eklenmeli.
Oyuna tablet sistemi eklenmeli.
Oyundaki gold’u eritmek için bir sistem kurulmalı. Örneğin stone’ların NPC’ye satılması gibi.
Bu server için şu an 3 kale fazla. Kaleler kapatılıp 1 kaleye düşürülmeli ve tüm vergiler tek kaleye bağlanmalı.
En önemlisi captcha sistemi gelmeli.
Yeni başlayan oyuncuların geri kalmaması ve rekabet edebilmesi için 1-101 arası level kasma kolaylaştırılmalı.
Daha önce “Magic Pop’a STR/INT +4 veren EU flag eklenecek” dediniz ama 1 ay oldu, hâlâ bir gelişme yok.
Arada bir oyuna girip 1-2 etkinlik yaparsanız oyuncular sizden nefret etmez. Aksine, “GM server ile ilgileniyor, event yapıyor” diye düşünürler.
Partim STR stonedan daha fazla nowa drop etti.İstersen droplarımı inceleyebilirsin.
Job Cave’de yaratık yok. Bu yüzden görev yapıp AP kasmak imkânsız.
“Orijinal SRO” dediniz ama kusura bakma kanka, çok da orijinal değilNe elite mob var, ne yeterli mob çeşitliliği.
Son olarak : reklamlari google degil de private server sitelerine verirseniz daha cok insan getirebilirsiniz.
herkese iyi oyunlar
RpcOfTurkia_
Milleti soğutmak ne alaka? burası forum ve istediğimi yazarım eksik olan neyse onu bildiriyorum. Oyuna gelenler sıkılmasın diye de sürekli free wing yapıyorum ve aynı zamanda yayıncı olduğum için ara sıra yayın yaparak reklamda yapıyorum kendi çapımda ve söylediklerimde de haklıyım. Ha değişir değişmez sorun değil ben sorunu bildiriyorum. 10/10 oyundayım.Kanka wp de yazdın tartıştık bunu en son dedin ki bana farketmez şimdi burda gene ortalığı galyana getiriyorsun resim atmışsın bak aldım tekrar ekledim sadece str int ile dönmüyor oyun diğer stoneler gayet güzel düşmüş bence ayrıca bir tek sana değil herkes aynı şartlarda oynuyor2. Olarak 3 hafta diyorsun yani 21 gün oyunun 24. Günündeyiz yani sen 3. Günden beri 11 dg İtem kasıyorsun demek ki mümkün değil çünkü sen camp15 de slotu saldığında ben geçtim oraya ve 3. Gün değildi
oyun gayet iyi yukarda hulk kim bilmem ama dediği konular orijinalde olup burada olmayanlar var onlar düzelirse gayet mis gibi oyun cıvıtıp milleti soğutmayın güzel güzel oynayalım banada zorla yorum yaptırdın
![]()
Kanka doğru bilgilerle olsun ama sadece str int üzerinden dert yanıyorsun 3 hafta diyorsun yanlış bilgi oluyor canını yediğim stoneler normal ben seni biliyorum oyunu seviyorsun ama doğru bilgi ile gidelim bak global sa ini aldım siteden 8 mayısta atmışım senden bana pm olarak cevap verdin neyse fikrimi bildirdim bendeMilleti soğutmak ne alaka? burası forum ve istediğimi yazarım eksik olan neyse onu bildiriyorum. Oyuna gelenler sıkılmasın diye de sürekli free wing yapıyorum ve aynı zamanda yayıncı olduğum için ara sıra yayın yaparak reklamda yapıyorum kendi çapımda ve söylediklerimde de haklıyım. Ha değişir değişmez sorun değil ben sorunu bildiriyorum. 10/10 oyundayım.
8 olsun 15 olsun str olsun int olsun farketmez elixir gırla düşüp 1-11dg farketmeksizin stonenin bu denli az düşmesi normal değil. hele de 8/8 110 capte. yine söylüyorum bana fark etmez ama burada bir yanlış var.Kanka doğru bilgilerle olsun ama sadece str int üzerinden dert yanıyorsun 3 hafta diyorsun yanlış bilgi oluyor canını yediğim stoneler normal ben seni biliyorum oyunu seviyorsun ama doğru bilgi ile gidelim bak global sa ini aldım siteden 8 mayısta atmışım senden bana pm olarak cevap verdin neyse fikrimi bildirdim bende
Elixir 1 levelden itibaren düşüyor karaktere ondan gırla olması normal bence 11dg stone 101 den sonra düşüyor bunuda göz önünde bulundur8 olsun 15 olsun str olsun int olsun farketmez elixir gırla düşüp 1-11dg farketmeksizin stonenin bu denli az düşmesi normal değil. hele de 8/8 110 capte. yine söylüyorum bana fark etmez ama burada bir yanlış var.
Bende onu diyorum ya zaten... stone hiç bir level aralığında düşmüyor... Her neyse uzatmayacağım GM ne cevap verirse o ben şikayetimi haklı olarak dile getirdim.Elixir 1 levelden itibaren düşüyor karaktere ondan gırla olması normal bence 11dg stone 101 den sonra düşüyor bunuda göz önünde bulundur
Bende fikrimi belirttim hayırlısı bence güzel sorun yok ☺Bende onu diyorum ya zaten... stone hiç bir level aralığında düşmüyor... Her neyse uzatmayacağım GM ne cevap verirse o ben şikayetimi haklı olarak dile getirdim.
yazdıkların bana göre sorun değil açıkçası , sadece thiefler gelsin, durability gelsin, eliteler gelsin yeter. buraya 110 cap dönemini özlediğimiz için geldik. bir değişiklik yapılacaksa orijinale dahada yaklaşacak şekilde yapılsın. stoneler npc gelsin falan diyorsun, ne farkı kalacak ki diğer pvp serverlerden o zaman. ayrıca eu zaten çok güçlü olduğu için bence str int +4 flaglar euya gelmemeli illa fikirler geçerliyse. he ama yok orijinal yaparım diyorsa gm, çinden de kaldırsın şikayet etmem. tablet sistemine ben de okeyim ama tabletler yoktu zaten o dönem bu oyunda. legend 3ten beri tablet görmedim ben isroda. orası da 125 captan sonra random blue falan saçmalıklarla doldurdu zaten. milleti dinleyerek hareket edince isro bile bok gibi bir oyuna dönüyorMilleti soğutmak ne alaka? burası forum ve istediğimi yazarım eksik olan neyse onu bildiriyorum. Oyuna gelenler sıkılmasın diye de sürekli free wing yapıyorum ve aynı zamanda yayıncı olduğum için ara sıra yayın yaparak reklamda yapıyorum kendi çapımda ve söylediklerimde de haklıyım. Ha değişir değişmez sorun değil ben sorunu bildiriyorum. 10/10 oyundayım.
o yazdıklarını ben söylemedim. ben sadece drop oranları biraz daha arttırılmalı dedim stone için dikkatli okuyun.yazdıkların bana göre sorun değil açıkçası , sadece thiefler gelsin, durability gelsin, eliteler gelsin yeter. buraya 110 cap dönemini özlediğimiz için geldik. bir değişiklik yapılacaksa orijinale dahada yaklaşacak şekilde yapılsın. stoneler npc gelsin falan diyorsun, ne farkı kalacak ki diğer pvp serverlerden o zaman. ayrıca eu zaten çok güçlü olduğu için bence str int +4 flaglar euya gelmemeli illa fikirler geçerliyse. he ama yok orijinal yaparım diyorsa gm, çinden de kaldırsın şikayet etmem. tablet sistemine ben de okeyim ama tabletler yoktu zaten o dönem bu oyunda. legend 3ten beri tablet görmedim ben isroda. orası da 125 captan sonra random blue falan saçmalıklarla doldurdu zaten. milleti dinleyerek hareket edince isro bile bok gibi bir oyuna dönüyor